2016. november 01. 14:24 - Hardcore4Life

Bemutatkozó

Üdvözlök mindenkit Katakomba Ferkó blogján!

Elsősorban filmkritikák fognak helyet kapni a blogon, de ezen túlmenően lesznek a film és zene világával kapcsolatos szubjektív véleményezések és saját irományok is. Ezek többnyire humoros, vagy éppen annak szánt relatív rövid novellák lesznek, melyeket az évek alatt a saját és barátaim szórakoztatására írogattam. Ezen irományok egytől-egyig a saját "tollamból" származnak, ezért ezeket nem szeretném más oldalon hivatkozás nélkül viszontlátni.

Irományaimmal senki irányába nem táplálok ellenszenves gondolatokat, egyedüli célom a szórakoztatás. A blogon megjelenő szerzemények történeteit a képzelet szülte, szereplői kitalált figurák, élő személyekkel való azonosság vagy hasonlóság csupán a véletlen műve.

Jó szórakozást!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://worldofakatakomba.blog.hu/api/trackback/id/tr7011921537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása